• Please review our updated Terms and Rules here

Missing [X] button

Erik

Site Administrator
Staff member
Joined
Apr 27, 2003
Messages
3,592
Location
San Jose, CA
I haven't changed anything in permissions. I'm on my way out now, but I'll check out what's up with my test user sometime this weekend.

Hopefully it's something easy.

Erik
 

CP/M User

Veteran Member
Joined
May 2, 2003
Messages
2,984
Location
Back of Burke (Guday!), Australia
"Erik" wrote in message:

> I haven't changed anything in permissions. I'm
> on my way out now, but I'll check out what's up
> with my test user sometime this weekend.

> Hopefully it's something easy.

Well that's strange because now the [edit] button
has done. All I can see is the
. I sure hope
that doesn't go, otherwise I won't be able to
respond.

No, I'm not kidding! :-(

P.S. Sorry Erik, I've just done a delete of ol' webpage
material & refresh. Now the [edit] button is back as
well as the [x]. The ol' quite I made is still missing it's
[x]. This is quite strange.

P.P.S. Yet another edit, sorry Erik, It looks like the
name of the subject maybe responcible for removal
of the [x] button. It just seems that the posted subject
column is larger which has pushed the
button &
[edit] button further over & removal of the [x]. So yes,
I do belive you when you say you haven't modified
permissions! :)

Cheers.
 

Erik

Site Administrator
Staff member
Joined
Apr 27, 2003
Messages
3,592
Location
San Jose, CA
ROFL.

By the way, I'm going to move this post to the tech support section.

I'm glad it's working. . . :)

Erik
 

CP/M User

Veteran Member
Joined
May 2, 2003
Messages
2,984
Location
Back of Burke (Guday!), Australia
"Erik" wrote in message:

> ROFL.

> By the way, I'm going to move this post to the
> tech support section.

Oh okay, sorry I didn't realise that's what the VC
Forum Support was for! :-(

> I'm glad it's working. . . :)

Well it seems to be going in & out. With the
various posts I've posted. Hope I'm not
overloading the system!

Cheers.

P.S. Oh wait, hang on. I think you can only use
the [x] button to delete something which hasn't
been replied to. Sorry! :-(
Must be my memory which is going in & out!
 
Top